Bild med namnet Kommande film

Information Filmbild
Titel : Furiosa: A Mad Max Saga

Genre: Action

Speltid: 2.28

Åldersgräns: 15 år.

Pris: 120 Kr

Handling: För över 30 år sedan skapade den Oscar-vinnande regissören George Miller den dystopiska världen i de framstående Mad Max-filmerna. Nu återvänder han med den efterlängtade Furiosa: A Mad Max Saga, ett fristående actionäventyr som avslöjar ursprunget till karaktären från den flerfaldigt Oscarbelönade globala succén Mad Max: Fury Road. Vi ser Anya Taylor-Joy i huvudrollen, tillsammans med Chris Hemsworth, Alyla Browne och Tom Burke. Unga Furiosa rycks bort från Många mödrars gröna plats och faller i händerna på ett motorcykelgäng ledd av krigsherren Dementus. De sveper genom ödemarken och stöter på citadellet som leds av Evige Joe. Medan de två tyrannerna krigar om dominans måste Furiosa överleva många prövningar medan hon försöker ta sig tillbaka hem.Den är både en spinoff och en prequel till Mad Max: Fury Road från 2015, och blir den femte delen i Mad Max-franchisen.


Information Filmbild
Titel : Katten Gustaf - Filmen

Genre: Animerad film, Komedi, Äventyr

Speltid: 1.41

Åldersgräns: 7 år.

Pris: 80 Kr

Handling: Katten Gustaf, den världsberömda måndagshatande och lasagneälskande innekatten kommer nu i ett fullspäckat utomhusäventyr. Efter en oväntad återförening med sin sedan länge försvunne pappa - gatukatten Vic - tvingas Gustaf och hans vän Ådi lämna sitt bortskämda liv för att ge sig ut på en resa som slutar med sanslös kupp.


Information Filmbild
Titel : En doft av kärlek: Pot au Feu

Genre: Drama, Romantik

Speltid: 2.15

Åldersgräns: Barntillåten

Pris: 120 Kr

Handling: 1885. Den makalösa kocken Eugenie har arbetat för den berömda gourmeten Dodin under de senaste 20 åren. Allt eftersom tiden går förvandlades gastronomin och den ömsesidiga beundran till ett romantiskt förhållande. Deras romans ger upphov till alltmer enastående rätter, den ena läckrare än den andra, som imponeras av världens mest framstående kockar. Men Eugenie älskar sin frihet och har aldrig velat gifta sig med Dodin. Så han bestämmer sig för att göra något som han aldrig tidigare har gjort - Att laga mat åt henne.


Information Filmbild
Titel : Medlemsfilm - Utvandrarna

Genre: Drama

Speltid: 2.28

Åldersgräns: 11 år.

Pris: Kr

Handling: Hemma på gården i Småland ser Kristina och Karl Oskar hur livet sinar. I väst, över det stora havet, hörs berättelser om en ny värld. Om en chans att börja om. Om chansen till ett nytt bättre liv. Ett hopp tänds och Kristina och Karl Oskar lämnar Sverige och beger sig på en resa utan återvändo. Den nya filmatiseringen av Vilhelm Mobergs folkkära klassiker tar oss över världshav, genom liv och död, kärlek och sorg.


Programmet är det nu gällande. Det kan ändras med kort varsel.

För bokade biljetter på de föreställningar som syns här gäller att uthämtning skall ske 20 minuter före föreställningen startar.

Biljetter som ej är uthämtade 20 minuter före föreställningens start kan frisläppas till försäljning.

Öppna bokningen på separat sida


Biograf Stjärnan är belägen i Nossebro, Sturegatan 4.