Bild med namnet Kommande film

Information Filmbild
Titel : Singing in the rain

Föreställningstyp: Dagledigfilm, Filmklubb, Fika fr. kl. 14:00

Genre:

Speltid: 1.43

Åldersgräns: Barntillåten

Pris: Kr

Handling: 1927 - ljudfilmen slår igenom. Don Lockwood är stumfilmsstjärna i Hollywood. Oftast spelar han mot blonda divan Lina Lamont . Don träffar Kathy, som inte är imponerad av filmbranschen. Nästa film måste bli en talfilm, då det anses vara framtiden. Under inspelningen Don och Kathy ett par. Problemet med filmen är att Lamont pratar med bräkande New York-accent. Dons partner Cosmo föreslår att Kathy dubbar Lamonts röst. Men Lamont försöker stoppa deras planer.


Information Filmbild
Titel : Grabben i graven brevid

Föreställningstyp: Dagledigfilm, Filmklubb, Fika fr. kl. 14:00

Genre:

Speltid: 1.34

Åldersgräns: 7 år.

Pris: Kr

Handling: Desiré lever ensam i stan. Hennes liv består av arbetet som bibliotekarie, umgänget med de intellektuella vännerna och besök hos en senil mor. Så en dag när hon sitter på kyrkogården och tänker får hon ögonkontakt med Benny; Benny lever ensam. Hans liv består av att sköta gården och umgås med paret i granngården. Så en dag när han besöker föräldrarnas grav får han ögonkontakt med Desiré; Ett ögonblick. Ett leende. Och en oväntad kärlekshistoria kan ta sin början.


Information Filmbild
Titel : Eldsjäl

Föreställningstyp: Matinéföreställning

Genre: Animerad familjefilm

Speltid: 1.32

Åldersgräns: 7 år.

Pris: 80 Kr

Handling: Ända sedan hon var liten har Georgia Nolan haft en enda dröm - att bli brandman precis som sin pappa. I 1932 års New York är det tyvärr inte möjligt för kvinnor. När flera av stadens brandmän försvinner i mystiska bränder som bränner ner teatrarna på Broadway till grunden, ser Georgia ett gyllene tillfälle. Hon klär ut sig till Joe, en klumpig ung man som blir en del av den nybildade gruppen brandmän som får i uppdrag att stoppa mordbrännaren. Georgia måste dölja sin falska identitet till varje pris, speciellt då hennes pappa är ansvarig för den riskfyllda utredningen.


Information Filmbild
Titel : Nope

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Skräck

Speltid: 2.11

Åldersgräns: 15 år.

Pris: 100 Kr

Handling: Oscar®-vinnaren Jordan Peele skakade om och omdefinierade modern skräckfilm med Get Out och Us. Nu kommer hans unika mardrömsvison av popcornfilmen: det expansiva skräckeposet, Nope.Filmen återförenar Peele med Oscar®-vinnaren Daniel Kaluuya (Get Out, Judas and the Black Messiah), som får sällskap av Keke Palmer (Hustlers, Alice) och Oscar®-nominerade Steven Yeun (Minari, Okja) som invånare i ett isolerat inlandsområde i Kalifornien som blir vittnen till en kuslig och skrämmande upptäckt.


Information Filmbild
Titel : Där kräftorna sjunger

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Drama, Mysterie

Speltid: 2.06

Åldersgräns: 11 år.

Pris: 100 Kr

Handling: DÄR KRÄFTORNA SJUNGER handlar om Kya, en övergiven flicka som uppfostrat sig själv i träskmarkerna i North Carolina, USA. I flera år går rykten i Barkley Cove om Träskflickan, som gör att den intelligenta och rådiga Kya isoleras från resten av samhället. På väg in i vuxenlivet dras hon till två unga män från stan och upptäcker en ny och spännande värld. Men när en av männen hittas död blir hon genast utpekad som huvudmisstänkt. Ju mer man får reda på om fallet, desto oklarare blir det vad som egentligen hände - och de många hemligheter som gömts i träsket hotas att avslöjas.


Programmet är det nu gällande. Det kan ändras med kort varsel.

För bokade biljetter på de föreställningar som syns här gäller att uthämtning skall ske 20 minuter före föreställningen startar.

Biljetter som ej är uthämtade 20 minuter före föreställningens start kan frisläppas till försäljning.

Öppna bokningen på separat sida


Biograf Stjärnan är belägen i Nossebro, Sturegatan 4.