Bild med namnet Kommande film

Information Filmbild
Titel : See how they run

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Crime, Drama

Speltid: 1.38

Åldersgräns: 11 år.

Pris: 120 Kr

Handling: I Londons West End måste planerna på en filmatisering av en framgångsrik teaterpjäs omedelbart stoppas efter att filmens Hollywood-regissör mördats. När den något oengagerade kommissarie Stoppard och den energifyllda nybörjaren konstapel Stalker tar sig an fallet, kastas de in i en förbryllande vem-kan-ha-gjort-det utredning i den glamorösa teatervärlden, och de undersöker det mystiska mordet med fara för sina egna liv.


Information Filmbild
Titel : Triangle of Sadness

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre:

Speltid: 2.27

Åldersgräns: 11 år.

Pris: 120 Kr

Handling: I TRIANGLE OF SADNESS följer vi det unga modellparet Carl (Harris Dickson) och Yaya (Charlbi Dean). Filmen tar avstamp i modevärldens finrum och fortsätter på en lyxyacht tillsammans med miljonärer, vänliga vapenhandlare och en marxistisk sjökapten (Woody Harrelson). Allt avslutas på en öde ö där hierarkierna i kampen om överlevnad vänds upp och ned.


Information Filmbild
Titel : Kärleksbevis (Sv. txt)

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Drama, Thriller

Speltid: 1.30

Åldersgräns: 11 år.

Pris: 120 Kr

Handling: Thomas och Marie ska skiljas och möts en sista dag för att tömma och sälja sommarhuset på Österlen. Ingen av dem anar den andres egentliga avsikter. En ung kvinna dyker plötsligt upp, driven av svartsjuka och med en helt egen agenda. Det som skulle bli ett civiliserat avslut på ett långt äktenskap blir minut för minut till en omskakande helg som ställer allt i deras liv på ända.


Programmet är det nu gällande. Det kan ändras med kort varsel.

För bokade biljetter på de föreställningar som syns här gäller att uthämtning skall ske 20 minuter före föreställningen startar.

Biljetter som ej är uthämtade 20 minuter före föreställningens start kan frisläppas till försäljning.

Öppna bokningen på separat sida


Biograf Stjärnan är belägen i Nossebro, Sturegatan 4.