Bild med namnet Kommande film

Information Filmbild
Titel : Filmklubb - Tisdagsklubben

Föreställningstyp: Dagledigfilm, Filmklubb, Fika fr. kl. 14:00

Genre: Drama, Komedi

Speltid: 1.42

Åldersgräns: Barntillåten

Pris: Kr

Handling: Karin och Sten firar 40-årig bröllopsdag med festbord dukat och stämningen på topp. Medan vännerna skålar i champagne upptäcker Karin att Sten har varit otrogen. Efter att ha levt ett liv med att passa upp på sin make och dotter, börjar Karin nu omvärdera sin tillvaro. När väninnorna övertalar henne att följa med på en matlagningskurs, träffar hon kocken Henrik. Bland fräsande stekpannor och ångande dofter upptäcker Karin snart att det aldrig är för sent att våga följa sina drömmar.


Information Filmbild
Titel : Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Action

Speltid: 2.04

Åldersgräns: 11 år.

Pris: 120 Kr

Handling: Tillsammans med Hank Pym och Janet van Dyne utforskar Scott Lang och Hope van Dyne Quantum Realm, något som för dem bortom gränsen för vad de trodde var möjligt.


Information Filmbild
Titel : Svansjön - balettkompaniet på National Opera i Ukr

Föreställningstyp: Opera

Genre:

Speltid: 2.09

Åldersgräns: Barntillåten

Pris: 250 Kr

Handling: Nyligen ställde vi in vårens livesändningar på bio från Bolsjojbaletten i Moskva, bland annat Svansjön. Nu erbjuds biograferna som vill stötta Ukraina att istället visa Svansjön med Kievs balettkompani från Nationaloperan i Ukraina. Vi donerar alla intäkter från denna titel till UNHCR. Biopremiär 13 april.I solidaritet med Ukrainas befolkning kommer Live på bio att erbjuda biografer över hela landet en vacker inspelad balettuppsättning från Ukrainas nationalscen National Opera i Kiev. Leta efter din biograf nedan eller kontakta din lokala biograf och be dem boka baletten.Svansjön är den klassiska baletten som har framförts flest gånger, för mest antal åskådare, samt av de mest prestigefyllda kompanierna i baletthistorien, sedan den först sattes upp år 1877.Den ursprungliga versionen av baletten som skapades 1894-1895 av Marius Petipa och Lev Ivanov lade grunden för alla kommande versioner, varav den mest kända hade Rudolf Nurejev i huvudrollen. Valery Kovtuns version dansad av Kievs balettkompani kommer inte heller att göra någon besviken.Folkets Hus och Parker donerar samtliga intäkter från visningen av Svansjön med Kievs balettkompani till UNHCR. Vi hoppas att detta ska inspirera flera och uppmanar därför även biograferna att genom olika aktiviteter kring föreställningen visa sin solidaritet med Ukraina.


Information Filmbild
Titel : Filmklubb - Det svänger på slottet

Föreställningstyp: Dagledigfilm, Filmklubb, Fika fr. kl. 14:00

Genre:

Speltid: 1.36

Åldersgräns: Barntillåten

Pris: Kr

Handling: Svante och Inga ska gifta sig. Men när Svante som är konservator, träffar Sophie och får arbete på hennes slott, så misstänker Inga någonting helt annat. Hon vänder sig till den charmiga killen Kurre och hans gäng i hennes orkester för hjälp.


Information Filmbild
Titel : Filmklubb - Annie

Föreställningstyp: Dagledigfilm, Filmklubb, Fika fr. kl. 14:00

Genre: Kommedi, Drama, Familjefilm

Speltid: 2.00

Åldersgräns: 7 år.

Pris: Kr

Handling: Föräldralösa Annie bor på ett bedrövligt barnhem som styrs av tyranniska Miss Hannigan. Annies hopplösa situation ändras dramatiskt när hon väljs ut för att tillbringa en kort tid hos industrialisten Oliver Warbucks. Snabbt charmar hon hela hushållet, och till och med den tillsynes kallhjärtade Warbuck. Han bestämmer sig för att hitta Annies föräldrar och erbjuder en stor belöning, men Miss Hannigan, hennes släkting Rooster och hans kvinnliga kumpan bestämmer sig för att luras att få belöningen.


Programmet är det nu gällande. Det kan ändras med kort varsel.

För bokade biljetter på de föreställningar som syns här gäller att uthämtning skall ske 20 minuter före föreställningen startar.

Biljetter som ej är uthämtade 20 minuter före föreställningens start kan frisläppas till försäljning.

Öppna bokningen på separat sida


Biograf Stjärnan är belägen i Nossebro, Sturegatan 4.