Bild med namnet Kommande film

Information Filmbild
Titel : Trollflöjten - OperaMET

Föreställningstyp: Opera

Genre:

Speltid: 3.30

Åldersgräns: 7 år.

Pris: 250 Kr

Handling: Nathalie Stutzmann dirigerar sin andra Mozart-opera denna säsong. Simon McBurney blandar projektioner, ljudeffekter och akrobatik för att matcha Mozarts dramatiska och sagolika fabel. I den starka rolluppsättningen ser vi Erin Morley som Pamina och Lawrence Brownlee som Tamino. Thomas Oliemans gör sin Met-debut som Papageno, Kathryn Lewek som Nattens Drottning och Stephen Milling som Sarastro.


Information Filmbild
Titel : Indiana Jones and the Dial of Destiny

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Action

Speltid: 2.22

Åldersgräns: Ej granskad ännu!

Pris: 120 Kr

Handling: Harrison Ford är tillbaka i rollen som den legendariska hjältearkeologen i denna femte film i den berömda serien. I rollerna ser vi förutom Ford Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Antonio Banderas (Smärta och ära), John Rhys-Davies (Jakten på den försvunna skatten), Shaunette Renee Wilson (Black Panther), Thomas Kretschmann (Das boot), Toby Jones (Jurassic World: Fallen Kingdom), Boyd Holbrook (Logan), Oliver Richters (Black Widow), Ethann Isidore (Mortel) och Mads Mikkelsen (Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter). Filmen är regisserad av James Mangold (Le Mans 66, Logan) och producerad av Kathleen Kennedy, Frank Marshall och Simon Emanuel, med Steven Spielberg och George Lucas som exekutiva producenter. John Williams, som har tonsatt varje Indy-äventyr sedan den ursprungliga Jakten på den försvunna skatten år 1981 har återigen komponerat filmmusiken.


Information Filmbild
Titel : The Boogeyman

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Skräck

Speltid: 1.38

Åldersgräns: 15 år.

Pris: 120 Kr

Handling: En skräckfilm från skräckmästaren Stephen King.Gymnasieeleven Sadie Harper och hennes yngre syster Sawyer sörjer sin nyligen bortgångna mamma och får inte mycket stöd från sin pappa Will, en terapeut, som sörjer på sitt sätt.När en desperat patient oväntat dyker upp i deras hem för hjälp, lämnar han efter sig en skrämmande övernaturlig varelse som livnär sig på sina offers lidanden.


Information Filmbild
Titel : Den lilla sjöjungfrun

Föreställningstyp: Matinéföreställning

Genre: Drama

Speltid: 2.15

Åldersgräns: 7 år.

Pris: 80 Kr

Handling: Den älskade historien om den vackra, unga sjöjungfrun Ariel som drömmer om att få uppleva äventyr. Ariel är den yngsta och mest viljestarka av Kung Tritons döttrar och längtar efter att lära sig mer om livet på land. När hon en dag beger sig upp till ytan blir hon förälskad i den stilige Prins Eric. Trots att det är förbjudet för sjöjungfrur att umgås med människor väljer Ariel att följa sitt hjärta. Hon sluter ett avtal med den onda sjöhäxan Ursula, vilket ger henne en chans att få uppleva livet på land, men i och med det är både hennes liv, och hennes fars krona, i fara.


Information Filmbild
Titel : Asteroid City

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Komedi

Speltid: 1.45

Åldersgräns: 7 år.

Pris: 120 Kr

Handling: ASTEROID CITY utspelar sig i en fiktiv, amerikansk ökenstad cirka 1955. Agendan för en Junior Stargazer/Space Cadet-konferens (organiserad för att sammanföra studenter och föräldrar från hela landet för gemenskap och vetenskaplig konkurrens) blir spektakulärt avbruten av världsomvälvande händelser.


Information Filmbild
Titel : The Flash

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Action, Äventyr

Speltid: 0.00

Åldersgräns: Ej granskad ännu!

Pris: 120 Kr

Handling: The Flash är regisserad av Andy Muschietti (DET-filmerna, Mama) och Ezra Miller spelar Barry Allen i DCs första långfilm om superhjälten The Flash.Barry använder sina superkrafter och reser tillbaka i tiden för att ändra sitt förflutna. Men när han försöker rädda sin familj påverkar han framtiden, Barry fastnar i en ny verklighet där General Zod har återkommit och hotar med förintelse. Nu finns det ingen superhjälte som kan hjälpa honom, hans enda chans är om han lyckas lirka en väldigt annorlunda Batman ur sin pension och rädda en fängslad Kryptonian. För att rädda världen han är i och för att kunna återvända till sin framtid måste han springa för livet. Om han gör den ultimata uppoffringen, kommer han kunna återställa universum?


Information Filmbild
Titel : Spider-Man: Across The Spider-Verse (Eng. tal)

Föreställningstyp: Matinéföreställning

Genre: Action, Animerad film, Äventyr

Speltid: 2.20

Åldersgräns: 7 år.

Pris: 80 Kr

Handling: Miles Morales återvänder i nästa kapitel av den Oscar®belönade Spider-Verse sagan. Vi får följa med på ett episkt äventyr som tar Spider-Man från Brooklyn tvärs över multiversumet. Han slår sig samman med Gwen Stacy och ett nytt gäng Spider-människor och ställs mot en skurk som är kraftfullare än något de tidigare mött.


Programmet är det nu gällande. Det kan ändras med kort varsel.

För bokade biljetter på de föreställningar som syns här gäller att uthämtning skall ske 20 minuter före föreställningen startar.

Biljetter som ej är uthämtade 20 minuter före föreställningens start kan frisläppas till försäljning.

Öppna bokningen på separat sida


Biograf Stjärnan är belägen i Nossebro, Sturegatan 4.