Bild med namnet Kommande film

Information Filmbild
Titel : Opera - Il Guistino fr. Drottningholmsteatern

Föreställningstyp: Opera

Genre:

Speltid: 3.45

Åldersgräns: 7 år.

Pris: 200 Kr

Handling: Aldrig tidigare har Vivaldis Il Giustino satts upp i Sverige. Operan innehåller storartad barockmusik och iscensättningen använder det historiska teatermaskineriet och kulisserna med ursprungliga motiv från 1700-talet. George Petrou är dirigent och räknas som en av världens främsta specialister på barockmusik. På Drottningholmsteatern tar han sig också an regiuppdraget. Il Giustino komponerades ursprungligen för karnevalen i Rom 1724. Antonio Vivaldi står för musiken och Nicolò Beregan har skrivit librettot. Även om operan är relativt okänd för det stora flertalet så kommer publiken att känna igen sig. Här återfinns nämligen delar av välkända De fyra årstiderna. Drottningholmsteatern byggdes 1766 och är världens enda teater där scenmaskineri är i original och fortfarande används. Teatern är utsedd till världsarv enligt Unesco.


Information Filmbild
Titel : Johan Glans Sommarturné - En Standupshow

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Komedi

Speltid: 1.15

Åldersgräns: Barntillåten

Pris: 150 Kr

Handling: Johan Glans tar sin utsålda och succéartade sommarturné från livescenen till exklusiv visningshelg på bioduken!För första gången på fem år har Johan Glans åkt ut på en stor Sverigeturné och besökt landets somrigaste scener i ett 20-tal orter. Följ med när den älskade komikern med sin träffsäkra humor och skånska charm får publiken att vrida sig i skrattkramp. Upplev Johan Glans stora comeback på livescenen i en filmupplevelse full av skratt och glädje.Missa inte Johan Glans sommarturné på bioduken - visas exklusivt under tre dagar, 29 september till 1 oktober.


Information Filmbild
Titel : The Creator

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Drama

Speltid: 2.13

Åldersgräns: 15 år.

Pris: 120 Kr

Handling: Femtio år in i framtiden, med människan och AI i krig. En härdad amerikansk arméveteran tar på sig ett dödligt uppdrag i hopp om att hitta sin fru som inte sett varandra på fem år, genom att ta sig in bakom fiendens linje och hitta skaparen till en högt avancerad artificiell intelligens som tros vara AI:s ultimata biljett till världsherravälde.


Information Filmbild
Titel : Past Lives

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Drama, Romantik

Speltid: 1.46

Åldersgräns: Barntillåten

Pris: 120 Kr

Handling: Nora och Hae Sung var nära vänner som barn, men tvingades skiljas åt när Noras familj emigrerade från Sydkorea. Ett tjugotal år senare återförenas de under en vecka i New York, utan att veta vad det skulle kunna leda till. Nora är gift och tycks trivas med sitt liv, men mötet med Hae Sung lockar fram tankar hos båda om alla val som formar livet, och om ödets makt. Hypade Past Lives är redan Oscartippad, och anses vara en av de starkaste filmerna om kärlek som gjorts.


Information Filmbild
Titel : Saw X

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Skräck

Speltid: 1.58

Åldersgräns: 15 år.

Pris: 120 Kr

Handling: John Kramer är tillbaka i den mest skrämmande delen av SAW-serie. Mellan händelserna i SAW I och II reser en sjuk och desperat John till Mexiko för en riskabel och experimentell medicinsk procedur. Men hoppet om att hitta ett mirakelmedel mot sin cancer grusas när John upptäcker att hela operationen är en bluff för att lura de mest utsatta. Beväpnad med ett nyfunnet syfte, gäckar den ökända seriemördaren bedragarna på sitt utmärkande grymma sätt genom listiga, vansinniga och geniala fällor.


Information Filmbild
Titel : Tillsammans 99 (Sv. txt)

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Drama, Komedi

Speltid: 1.55

Åldersgräns: Ej granskad ännu!

Pris: 120 Kr

Handling: TILLSAMMANS 99 följer kollektivet; Göran, Lena, Lasse, Klasse och de andra, under ett dygn då de återförenas i skratt, tårar, bråk, olösta konflikter, nostalgi. TILLSAMMANS 99 är en film som vill beröra och rycka med biopubliken med sin humor, glädje och även sorg. En komedi och en allvarlig berättelse om tidens gång och om hur det är att leva.


Information Filmbild
Titel : Trolls 3 (Sv. tal)

Föreställningstyp: Matinéföreställning

Genre: Animation, Äventyr, Komedi

Speltid: 1.31

Åldersgräns: Barntillåten

Pris: 80 Kr

Handling: Efter en tid med sann vänskap och obevekligt flirtande är nu Poppy och Kvist äntligen ett officiellt par. När de kommer varandra närmare, upptäcker Poppy att Kvist har ett hemligt förflutet. Han var en gång med i hennes favoritpojkband, fenomenet BroZone, tillsammans med sina fyra bröder: Floyd, John Dory, Spruce och Clay. BroZone upplöstes när Kvist fortfarande var jätteliten, och även familjen splittrades. Kvist har inte sett sina bröder sedan dess. Men när Kvists bror Floyd kidnappas, för sina musikaliska talanger, av ett par skurkaktiga popstjärnor, Velvet och Veneer, ger sig Kvist och Poppy ut på en spännande och känslomässig resa för att återförena de andra bröderna och rädda Floyd från ett ännu värre öde än att bli en bortglömd popstjärna.


Information Filmbild
Titel : Höstlöv som faller

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Drama

Speltid: 1.21

Åldersgräns: 7 år.

Pris: 120 Kr

Handling: Två ensamma främlingar möts i natten på jakt efter livets första, största och enda kärlek.Men mycket står i vägen för lyckan. Vardagens alla vanliga små och stora hinder förstärks av sådant som alkoholism, borttappade telefonnummer och att inte ens veta varandras namn.Vinnaren av Jurypriset i Cannes 2023 har beskrivits som en varm filt i en kall värld.


Information Filmbild
Titel : Nelly Rapp - Dödens spegel (Sv. txt)

Föreställningstyp: Matinéföreställning

Genre: Familjefilm

Speltid: 1.36

Åldersgräns: 11 år.

Pris: 80 Kr

Handling: I filmen om Nelly Rapp - Dödens spegel, får vi åter igen träffa Nelly och hunden London i ett spännande äventyr bland varulvar, monster och väsen. Den här gången får dom även sällskap av Valle då de beger sig ut i Svartskogen för att finna Dödens spegel. En resa som tar dem allt djupare in i skogen och till den plats där Nellys mamma en gång försvann.


Information Filmbild
Titel : Killers of the Flower Moon

Föreställningstyp: Matinéföreställning

Genre: Drama, Thriller

Speltid: 3.26

Åldersgräns: 15 år.

Pris: 120 Kr

Handling: Killers of the Flower Moon, baserad på David Granns hyllade bästsäljande bok, utspelar sig i 1920-talets Oklahoma och skildrar seriemord på ursprungsbefolkningen i den oljerika Osage Nation, en serie brutala brott som kom att kallas Reign of Terror.


Information Filmbild
Titel : Paw Patrol: Storfilmen (Sv. tal)

Föreställningstyp: Matinéföreställning

Genre: Animerad film, Familjefilm, Äventyr

Speltid: 1.32

Åldersgräns: Ej granskad ännu!

Pris: 80 Kr

Handling: När en magisk meteor kraschlandar i Äventyrsstaden, får PAW Patrol-valparna superkrafter, och förvandlas till MÄKTIGA VALPAR! För Skye, den minsta medlemmen i teamet, är hennes nya krafter en dröm som blivit sann. Men allt förändras när valparnas ärkefiende borgmästaren Överdängare rymmer ur fängelset och slår sig ihop med en galen vetenskapsman för att stjäla superkrafterna. Äventyrsstadens öde står på spel. De mäktiga valparna måste stoppa superskurkarna innan det är för sent, och Skye kommer att få lära sig att även en liten valp kan göra stor skillnad.


Programmet är det nu gällande. Det kan ändras med kort varsel.

För bokade biljetter på de föreställningar som syns här gäller att uthämtning skall ske 20 minuter före föreställningen startar.

Biljetter som ej är uthämtade 20 minuter före föreställningens start kan frisläppas till försäljning.

Öppna bokningen på separat sida


Biograf Stjärnan är belägen i Nossebro, Sturegatan 4.