Bild med namnet Kommande film

Information Filmbild
Titel : Filmklubb - Annie

Föreställningstyp: Dagledigfilm, Filmklubb, Fika fr. kl. 14:00

Genre: Kommedi, Drama, Familjefilm

Speltid: 2.00

Åldersgräns: 7 år.

Pris: Kr

Handling: Föräldralösa Annie bor på ett bedrövligt barnhem som styrs av tyranniska Miss Hannigan. Annies hopplösa situation ändras dramatiskt när hon väljs ut för att tillbringa en kort tid hos industrialisten Oliver Warbucks. Snabbt charmar hon hela hushållet, och till och med den tillsynes kallhjärtade Warbuck. Han bestämmer sig för att hitta Annies föräldrar och erbjuder en stor belöning, men Miss Hannigan, hennes släkting Rooster och hans kvinnliga kumpan bestämmer sig för att luras att få belöningen.


Information Filmbild
Titel : Rosenkavaljeren - OperaMET

Föreställningstyp: Opera

Genre:

Speltid: 4.42

Åldersgräns: 7 år.

Pris: 250 Kr

Handling: Rosenkavaljeren skildrar kärlekens sötma, men också åldrandets vemod. En stjärntrio samlas i de ledande rollerna i Strauss komedi: sopranen Lise Davidsen som fältmarskalkinnan, Isabel Leonard som greve Octavian och Erin Morley som Sophie. Bassångaren Günther Groissböck återvänder som baron Ochs och Markus Brück är Sophies far Faninal. Maestro Simone Young dirigerar Robert Carsens fin-de-siecle-inspirerade uppsättning.


Information Filmbild
Titel : Trollflöjten - OperaMET

Föreställningstyp: Opera

Genre:

Speltid: 3.30

Åldersgräns: 7 år.

Pris: 250 Kr

Handling: Nathalie Stutzmann dirigerar sin andra Mozart-opera denna säsong. Simon McBurney blandar projektioner, ljudeffekter och akrobatik för att matcha Mozarts dramatiska och sagolika fabel. I den starka rolluppsättningen ser vi Erin Morley som Pamina och Lawrence Brownlee som Tamino. Thomas Oliemans gör sin Met-debut som Papageno, Kathryn Lewek som Nattens Drottning och Stephen Milling som Sarastro.


Information Filmbild
Titel : Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Föreställningstyp: Ordinarie föreställning

Genre: Action, Äventyr

Speltid: 2.14

Åldersgräns: 11 år.

Pris: 120 Kr

Handling: En charmig tjuv och ett gäng osannolika äventyrare ger sig av på en episk jakt för att återta en försvunnen relik. Men det går farligt snett och de blir intrasslade med helt fel personer. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves tar den innehållsrika och lekfulla stämningen från rollspelet till bioduken i ett uppsluppet och actionpackat äventyr.


Information Filmbild
Titel : Aja baja Alfons Åberg

Föreställningstyp: Matinéföreställning

Genre: Animerad familjefilm

Speltid: 0.36

Åldersgräns: Barntillåten

Pris: 60 Kr

Handling: Böckerna om Alfons Åberg har kommit till liv i ett sprillans nytt filmpaket. Raska på, Alfons ÅbergAlfons! Kom nu, klockan är mycket. Vi måste till dagis, ropar pappa från köket. Ja, jag kommer säger Alfons, jag ska bara?.Aja baja, Alfons ÅbergFår jag ha verktygslådan? ber Alfons. Mmm säger pappa, men akta dig för sågen. Vad sa pappa Åberg?Bråttom-dagar är roliga, tycker Alfons - för då ska mycket hinnas med. Såna dagar glömmer pappa tjata. Såna dagar kan allt hända!Regi: Tomas AlfredsonPåhittat, skrivet och ritat av Gunilla BergströmBerättarröst: Jonas Karlsson


Information Filmbild
Titel : Folk och rövare i Kamomilla stad (Sv. tal)

Föreställningstyp: Matinéföreställning

Genre: Animerad familjefilm, Barnfilm, Familjefilm

Speltid: 1.18

Åldersgräns: Barntillåten

Pris: 80 Kr

Handling: De tre rånarna, Kasper, Jesper och Jonathan bor strax utanför den fridfulla Kamomilla stad och när de behöver något smyger de helt enkelt in till stan och stjäl det. En dag arresteras de tre rånarna och placeras i stadens fängelse. Men när en brand bryter ut får trion en chans att bevisa för staden att de är mer än bara rånare. Thorbjørn Egners älskade berättelse om Kamomillastad i en helt ny fartfylld och färgstark animerad film för hela familjen! Hör alla kända låtar i nyinspelningar.


Programmet är det nu gällande. Det kan ändras med kort varsel.

För bokade biljetter på de föreställningar som syns här gäller att uthämtning skall ske 20 minuter före föreställningen startar.

Biljetter som ej är uthämtade 20 minuter före föreställningens start kan frisläppas till försäljning.

Öppna bokningen på separat sida


Biograf Stjärnan är belägen i Nossebro, Sturegatan 4.